Picture
Hieronder volgt de transcriptie van een telepatishe boodschap die gezonden is vanaf Orion door Aizjinku, die de Galactische Vereniging van Bevrijders representeert, die deel uitmaakt van de Galactische Federatie van Licht. 

Het bericht was ontvangen op Maandag 19 Maart, 2012, ergens tussen twee en vijf uur 's middags. 

Lieve bewoners op het Aarde-Lichaam,

Jullie wantrouwen in elkaar, en in de goede bedoelingen van de Liefde, hebben voor honderden eeuwen jullie harten ondergeschikt gesteld aan de sluier van angst, die jullie geweten voor zo'n lange tijd heeft geprobeerd te beheersen. Deze sluier, die het kind genoemd kan worden van het intolerante gedachtengoed, en het naar haat getransformeerde onbegrip, die zich in jullie gedachten hebben genesteld, kan gezien worden als ware zij een rookgordijn waardoor velen van jullie niet meer in staat kunnen worden geacht om het Lichtend Pad te aanschouwen, danwel te vertrouwen op de bevrijding uit jullie huidige levenssituatie, die zal plaatsvinden op het moment dat jullie vol vertrouwen dit Pad zullen omarmen.

Wees ervan verzekerd echter, dat jullie geen schuld hebben aan jullie onvermogens, en dat Wij, die ons hebben verenigd om jullie bij te staan in het oplossen van dit rookgordijn, jullie, noch jullie voorvaderen, geen schuld in de schoenen zullen schuiven, omdat wij weten hoe dit rookgordijn ooit tot stand is gekomen, en dat jullie, lieve bewoners van het Aarde-Lichaam, toentertijd alreeds te verdoofd waren om jullie te verzetten tegen de indamming van jullie vertrouwen.

Wij streven ernaar om jullie je oorspronkelijke macht in vertrouwen, liefde en vrede terug te geven, en de vernauwing van jullie bewustzijn te ontketenen. Wij zijn hier al voor langere tijd mee bezig geweest, zonder dat jullie ons daarbij hebben opgemerkt, maar helaas, geheel zonder jullie individuele toelating en medewerking zijn wij niet in staat om de invloed van de sluier van angst en het destructieve programma dat in jullie denkraam draait, volledig ongedaan te maken.

Dit is dan ook één van de redenen geweest waarom wij de laatste decennia veelvuldig contact hebben gezocht met sommigen van jullie, die zelfstandige pogingen hebben ondernomen hun rookgordijn te doen vervagen. Wij hoopten dat wij via de enkelen die in meer of mindere mate zijn geslaagd in dit proces, wij velen zouden kunnen bereiken, en gelukkig is dit de laatste tijd steeds meer het geval, maar helaas zijn er nog steeds velen die niet op de hoogte zijn van ons bestaan, noch van ons verzoek om jullie goedkeuring en medewerking die ertoe moeten leiden dat jullie je oorspronkelijke macht weer terugkrijgen, en wij vragen dan ook aan een ieder die ons bericht heeft ontvangen, hetzij rechtstreeks of via een ander, om verbaal hun toestemming en medewerking uit te spreken, opdat we er samen aan kunnen werken.

Maar Voordat jullie overhaast een besluit nemen, zijn wij verplicht om jullie op de hoogte te brengen van de natuur van de macht die we jullie, met jullie persoonlijke medewerking en goedkeuring willen teruggeven. Deze macht is namelijk van een geheel andere orde dan welke vorm van macht die momenteel aan jullie bekend is, en wij realiseren ons dat zonder kennis over deze macht, jullie onmogelijk een bewust besluit kunnen nemen.

Het gaat hier om jullie oorspronkelijke macht, dat wil zeggen, een vorm van macht die jullie ooit in een ver verleden bezaten. Dit is niet de macht die iemand over een ander kan hebben, niet de macht waaraan men een bepaalde status kan ontlenen, noch de macht om zonder repercussies wetten te kunnen overtreden of het nu gaat om wetten van een gemeenschap óf die van een geheel andere orde. Het gaat in dit geval over de macht van datgene dat je het ware, of echte ZELF mag noemen, het gaat hier over het zelfbeschikkingsrecht van dát ZELF over alles dat hij maar zou willen scheppen, maar het gaat hier niet over een alleenrecht omdat uiteindelijk dat ZELF zich niet volledig als individu kan beschouwen, omdat hij weet dat hij leeft in- en deel is van- Het éne dat alles met elkaar verbindt.

Deze macht, mogen jullie, indien jullie dat willen, als een goddelijke macht beschouwen, omdat deze macht, alle macht die jullie je tot dusver herinneren, overstijgt danwel transformeert. Deze macht die jullie toentertijd bezaten, is ooit buitgemaakt door anderen die minder goede bedoelingen met de kosmos hadden, door jullie geest te manipuleren waardoor jullie Wil, gedachten en geweten slaaf werden gemaakt van de neerwaarts-gerichte idealen van jullie gijzelnemers.

Jullie gijzelnemers zijn inmiddels door ons verjaagd, maar hun destructieve programma's draaien helaas nog steeds op de achtergrond in jullie systemen. Gelukkig kunnen wij met jullie toestemming en medewerking dit virus voor eens en voor altijd volledig verwijderen. Geef ons alstublieft uw ja-woord opdat we samen jullie opweg kunnen helpen naar het Lichtend Pad van liefde en Vrede.

Ik ben Aizjinku van Orion, sprekende namens de Galactische Vereniging van Bevrijders, ondergebracht bij de Galactische Federatie van Licht. Ik wens jullie vrede, vertrouwen en inzicht toe.

Comments are closed.


Home - Nieuws - Blog - Mervani