Picture
Hieronder volgt de transcriptie van een telepatishe boodschap die gezonden is vanaf Shan Chea, Het Hoofdkwartier van de Aarde Divisie van de Ashtar Command, Gezonden door Ashtar Sheran

Het bericht was ontvangen op Donderdag 20 December, 2012, om twaalf uur 's ochtends 


Ik ben het, Ashtar, die jullie dit bericht zendt.

Ascensie betekent een nieuwe start voor iedereen, niet alleen voor de aarde-bewoners, maar ook voor alle andere levende wezens in jullie zonnestelsel, en ja zelfs voor diegenen die zich ver daarbuiten bevinden. 

Misschien kun je je dit erg moeilijk voorstellen, of denk je zelfs dat zoiets onmogelijk is. Dat datgene wat zich enkel op aarde lijkt af te spelen nooit zo'n groot effect kan hebben op het gehele universum. Toch is dat het geval.

Levende wezens zijn, over het algemeen, erg vatbaar voor de energieën en emoties van andere levende wezens die zich in hun leefomgeving bevinden. Dit geldt voor wezens die een woning delen, maar even goed voor wezens die een land, een planeet, een zonnestelsel, of zelfs een universum delen. 

Om maar even iets concreets te noemen: Vredelievende planeetbewoners aan de andere kant van de kosmos hebben eeuwen lang 'last' gehad van agressieve vibraties die van 'onze' kant van de kosmos afkomstig waren. Beschouw dit alsjeblieft niet als een persoonlijke beschuldiging of als een beschuldiging aan het adres van je volk, maar wie toegang heeft tot de ongelogen geschiedenis van het universum kan haast niet anders dan te bekennen dat 'onze mensen' te lang in het ouderwets gedachtegoed van verovering en overheersing zijn blijven steken, terwijl anderen wellicht iets op de tijdlijn vooruit hebben gelopen.

Gelukkig wordt ons wat dat betreft niets meer kwalijk genomen door die anderen, want begripvolle wezens zoals zij weten wat de ware functie van strijd is. Bovendien hebben zij het ook ooit allemaal moeten meemaken en weten ze precies hoe het is om er middenin te zitten en geen uitweg te zien. Zij kunnen ons uit ervaring vertellen dat ascensie de sleutel is die onze onenigheid kan oplossen en niet onze talloze diplomatische pogingen.

Toch is ascentie op zichzelf geen verlosser. Het is eerder de motor die de auto aandrijft dan de automobilist. Wij zelf zullen altijd nog de vaardigheden moeten aankweken om het voertuig in de gewenste richting te sturen voordat we eindelijk zijn waar we zijn willen. Die motor, die ascentie,  bekrachtigt enkel alleen onze intentie om ergens te arriveren.

De vaardigheden die nodig zijn om volledig te profiteren van de ascentie zijn voor sommigen lastig om onder de knie te krijgen. Dat komt omdat er geen algemeen leerboek gevuld met hapklare instructies bestaat, die je even snel deze vaardigheden kan helpen aan te leren.

De reden waarom zo'n instructieboek niet bestaan kan, is omdat iedereen dergelijke vaardigheden enkel zichzelf kan aanleren, en succes kan enkel bereikt worden met vallen en opstaan. Gelukkig zijn er anderen die eerder dat pad hebben afgelegd. Vraag hen om advies, en wellicht kunnen ze je een duw in de juiste richting geven. Maar uiteindelijk is het aan jou wat je besluit te doen, of niet te doen, met hun adviezen.

Als je jezelf traint in het liefhebben van iedereen, en wanneer je leert te vertrouwen op elkaar en elkaars goedheid, en wanneer je weet dat iets onafscheidelijk is, dan zul je het meest profijt hebben van de verlichtende energieën die in het universum worden uitgestort. Dan zul je merken dat de sluier van verwarring van je af wordt gelicht, en sta je aan de dageraad van een nieuwe tijd. 

Als je dát licht ervaart en toelaat in je leven, en uitdeelt aan iedereen die nog gesluierd aan het struikelen is, dan ben je één. Één met de ascentie, één met het alles. Dan verbleken de twijfel en de achterdocht, en sta je in de bloei van je bestaan.


Comments are closed.


Home - Nieuws - Blog - Mervani