Download MP3 Gisteren tijdens mijn meditatie kreeg ik de ervaring dat je net zoals je beelden kunt visualiseren, je ook geluiden kunt visualiseren. Audioliseren dus. (Al weet ik dan niet of dat een correcte vervoeging is). En in die wereld van geluid kun je etherisch reizen, net zoals je via visualisatie kunt reizen naar andere dimensies.

Op het moment dat ik dat ervaarde (ervoer?) werd ik me er bewust van dat alles geluid heeft, netzoals alles een vorm heeft, ookal is deze vorm niet altijd even materieel. Dat geluid dat ik hoorde kwam uit een andere dimensie, dat weet ik omdat de acoustiek van het geluid niet overeenkwam met de materiele ruimte waarin ik me op dat moment in bevond. Als ik dat in beelden zou moeten uitdrukken zou ik zeggen dat het geluid half transparant was, zoals ik soms een lichtwezen als een doorschijnende entiteit te zien krijg. 

Wanneer ik mezelf intune op dat geluid, merk ik op dat het niet gewoon zomaar een geluid is, maar muziek, gespeeld op voor ons onbekende muziek instrumenten. Iedereen heeft wel eens een vogel horen fluiten, de tonen die het beestje voortbrengt zou je muziek kunnen noemen. Maar het zijn niet alleen de vogels die met hun klanken muziek voortbrengen, de bomen brengen ook muziek voort, de lucht, het hart van de Aarde, de Maan, de Zon, Alles dat leeft brengt muziek voort op zijn eigen unieke muziekinstrument. 

Op het moment van mijn meditatie was het nacht, de zon kwam met zijn eerste stralen boven de horizon. Zijn aanlokkelijke klanken maakte het voor mij erg gemakkelijk om op hem in te tunen. Toen ben ik gaan slapen. 

De volgende ochtend kreeg ik de inspiratie om die muziek die de zon me had laten horen, vast te gaan leggen. Aangezien ik wel eens op een keyboard speel, was dat het instrument waarop ik dat zou gaan realiseren. 

Het bestand dat je hier kunt downloaden, is het eindresultaat hiervan. Het bevat de kadans en de sfeer van de zonsopgang zoals ik die heb mogen horen. Natuurlijk is het een benadering, en dus niet exact zoals de muziek van de zon klonk, omdat die op zijn eigen unieke instrumenten speelt die niet voorhanden zijn in onze materiele wereld. 

Comments are closed.


Home - Nieuws - Blog - Mervani